Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Co z tymi privami?

Wilkuu

Na jaki, dobry serwer czekasz?  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki, dobry serwer czekasz?

• Easy
      85
    • Medium
      55
    • Hard
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chyba każdy z was zauważył, że ostatnio nie ma żadnego dobrego serwera Medium.. Same Hardy startuja, ta cała Ravia Sravia.. Jakies Molteny..

Nie wiem co sie dzieje z tym privami ale po prostu to jest masakra, ostatni dobry medium/easy ktory pamietam to DivineWorld s2 i GladoR, ew. Safir/Vendetta2.. Wiecej ani slychu ani widu ;/

Ida wakacje wiec mysle, ze ludzie rusza sie troche i zrobia cos porzadnego i porzadanego przez graczy którzy na takie serwery czekaja.

Pozdrawiam

Opublikowano

No widzisz tak to jest ...

Jeśli chodzi o polskie serwery to polecam Ci Harda z nowymi mapami i ogromną ilością nowych map i rzeczy (nie czyt. broni, zbroi) jest to Draenor2

Innego godnego polecenia serwera na owe czasy nie znalazłem.

Z tego co wiem to 30 czerwca startuje niemiecki Calypso , ale to też Hard.

Szczerze mówiąc pograłbym sobie na serwerze podobnym do starego DragonMT2, gdy był jakieś chyba 2 lata temu nie całe.

Niestety każdy dobrze zapowiadający się serwer kończy z takich oto powodów:

-DDoS

-serwer pod IS

-słaba reklama

-ojebka administracji

-navicat

Ehh.. trochę szkoda gadać ... W dzisiejszych czasach ciężko będzie znaleźć serwer, który jest tak dobry w środku jak i na zewnątrz....

Opublikowano

Ja bym sobie pograł w medium.

Easy albo funy mi w ogóle się nie podobają.

Taki medium jak np.Glador

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

GladoR to 4fun a nie medium jest za latwy

Tez bym pogral na jakims fajnym medium bo wszystko pada po tygodniu/dwoch tygodniach

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Czy nikt nie pamięta starego CSYT2 ? Czy nikt nie potrafi odwzorować się na tamtych plikach ? To był kozacki serwer tak jak SevenHevenMT2, ale przez głupotę drugiego GA serwer padł...

Opublikowano

Przydało by się abyście się pierdolneli w głowy, to nie temat do reklamowania serwerów tylko rozmów o tym co się aktualnie wyprawia. Poza tym nie ma potrzeby zakładania takiego tematu z uwagi na to iż nie ulegnie to z mianie z uwagi na jeden jakże prosty fakt. Jeżeli ktoś stara się wybić czymś nowym, dobrze zrobionym jest ddosowany przez starych wyjadaczy. Wszystkie te DragonMT2 i cała reszta staroci ma między sobą ciche układy no ale po co o tym pisać...

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Ida wakacje wiec mysle, ze ludzie rusza sie troche i zrobia cos porzadnego i porzadanego przez graczy którzy na takie serwery czekaja.

Pozdrawiam

Hmm najlepiej napisac, zeby ktos za Ciebie to zrobil...

Chcesz taki serwer? To zrob go sam, a nie szukasz "niewolnikow" aby zrobili wszystko za Ciebie!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No widzisz tak to jest ...

Jeśli chodzi o polskie serwery to polecam Ci Harda z nowymi mapami i ogromną ilością nowych map i rzeczy (nie czyt. broni, zbroi) jest to Draenor2

Innego godnego polecenia serwera na owe czasy nie znalazłem.

Z tego co wiem to 30 czerwca startuje niemiecki Calypso , ale to też Hard.

Szczerze mówiąc pograłbym sobie na serwerze podobnym do starego DragonMT2, gdy był jakieś chyba 2 lata temu nie całe.

Niestety każdy dobrze zapowiadający się serwer kończy z takich oto powodów:

-DDoS

-serwer pod IS

-słaba reklama

-ojebka administracji

-navicat

Ehh.. trochę szkoda gadać ... W dzisiejszych czasach ciężko będzie znaleźć serwer, który jest tak dobry w środku jak i na zewnątrz....

w sumie tak. ale wezcie pod uwage ze medium nie musi kojarzyc sie z mnóstwem gowna bo to juz dodatkami nazwac sie nie da... w klasyku wystarczy tylko exp zwiekszyc drop i yngi i gotowe;] oczywiscie takie rzeczy jak ku kd u npc owszem, 11lv konia na start. ale jak woj ze stalki robi kolejne 5 zbrojek to szczerze mowiac ciulnia

Opublikowano

Co kto lubi... Mi ogolnie podobaja sie serwery medium/easy, bo nie trzeba tam nic wplacac PLNow zeby cos osiagnac. Lubie jak jest sporo epikow (bo zawsze jest co robic).

Ale najwazniejsze wg mnie sa eventy. Najlepiej jeden na tydzien, jakas wojna krolestw czy zrzut metinow na paru mapach, znajdz gm itp. Bez zainteresowania serwerem ze strony GM nie ma sily na dobry serwer zeby gracze sie na nim nie nudzili. Zawsze potrzebne jest jakies urozmaicenie od expa/pvp/dropienia ulepszaczy.

Jetz / FA1L

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nie jest dyskusją o danym serwerze, który jest online i jest miesiąc po jego starcie. Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...